PSICÒLEGSNorma Orozco

  • Llicenciada en psicologia (Mxic - homologaci Universitat de Barcelona). Mster en Psiquiatria i Psicologia Clnica Infanto-Juvenil a lHospital Clnic (2003-2006) amb rotaci en Hopital de Dia, UTCA, (unitat de TCA)  y unitat de TDAH. Prctiques professionals en la unitat de neuropsicologia de l' Hospital de Bellvitge (2006). Docent de demncia i deteriorament cognitiu en la Fundaci Pere Tarrs (2006-2009). Formadora en l'Associaci Contra la Anorxia i la Bulmia (ACAB). 
  • Membre de l'associaci espanyola de Mindfulness i compassi (AEMIND). Amplia formaci i prctica (professional i personal) en mindfulness: reducci d'estrs i terpia cognitiva, autocompassi, mindfulness en la prctica clnica, i entrenament d'habilitats dialctic conductuals.
  • Acreditaci de Psicleg General Sanitari.


 
Maria Gené

Llicenciada en Psicologia (Universitat de Barcelona). Postgrau en Malaltia Crnica i Trastorns del Comportament (Universitat Autnoma de Barcelona). Postgrau en Trastorns Emocionals i Psicopatologia Legal (Universitat Autnoma de Barcelona). Prctiques Clniques a la Divisi de Salut Mental d'Althaia-Xarxa Assistencial Manresa (Centre de Salut Mental d'Adults, Centre de Salut Mental Infanto-Juvenil i Centre d'Atenci i Seguiment a Drogodependncies). Acreditaci de Psicleg General Sanitari.

 
Sol·licitar visita
PERE BONET - GABINET PSIQUIATRIA  Manresa (Barcelona)  Tel. 938 740 704  info@bonetdalmau.com
AVÍS LEGAL | Política de Cookies | Disseny Web